Ηλεκτρονικό Τσιγάρο - Άρθρα

    Άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο καί τα υγρά αναπλήρωσης

    • Home
      Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
    • Categories
      Categories Displays a list of categories from this blog.
    • Tags
      Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
    • Bloggers
      Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
    • Team Blogs
      Team Blogs Find your favorite team blogs here.
    • Login
      Login Login form

    Τί είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο

    Posted by on in Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
    • Font size: Larger Smaller
    • Hits: 1616
    • 0 Comments
    • Print

    Οι περισσότεροι άνθρωποι που καπνίζουν, έχουν σκεφτεί αλλά και προσπαθήσει να αφήσουν αυτήν την άσχημη και επιβλαβής συνήθεια πίσω τους. Πόσοι από εσάς έχετε προσπαθήσει στο παρελθόν να διακόψετε το κάπνισμα αλλα ποτέ με επιτυχία. Αναζητώντας εναλλακτικές μεθόδους πρόσληψης νικοτίνης πολλοί καπνιστές καταλήγουν σε τσίχλες και αυτοκόλλητα επιθέματα, ώστε να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά τσιγάρα, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν να διάκοψετε το καπνίσμα χωρίς να διακόψετε την συνήθεια; Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, με την εμφάνιση του τα τελευταία χρόνια, έδωσε την λύση στο πρόβλημα των καπνιστών αλλά και των παθητικών καπνιστών. Πρόκειται πλέον για την οικονομικότερη και πιο υγιεινή μέθοδο πρόσληψης νικοτίνης ή ακόμα και διακοπής του καπνίσματος.

    Λειτουργία Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

    Τα περισσότερα ηλεκτρονικά τσιγάρα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Αποτελούνται από δύο μέρη: α) από μια πηγή ενέργειας, που συνήθως είναι μια μπαταρία που φορτίζει μέσω θύρας USB και β) τον ατμοποιητή, που εμπεριέχει το θερμαντικό στοιχείο που μετατρέπει το υγρό αναπλήρωσης σε ατμό. Έτσι έχουμε τα υγρά αναπλήρωσης (με ή χωρίς νικοτίνη) που θερμαίνονται στον ατμοποιητή του ηλεκτρονικού τσιγάρου κατά την διαδικασία της εισπνοής. Όταν εισπνέετε από το άκρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου που είναι το επιστόμιο, αυτό που λαμβάνετε είναι ατμός με την αντίστοιχη γεύση του υγρού αναπλήρωσης που έχετε επιλέξει και με την αντίστοιχη ποσότητα νικοτίνης, εφόσον περιέχει. Κατά την εισπνοή οι κινήσεις σας είναι πανομοιότυπες με το κάπνισμα ενός κανονικού τσιγάρου. Θα νιώσετε τον ατμό στους πνεύμονες σας και θα απορροφήσετε την νικοτίνη με τον ίδιο τρόπο. Κατά την εκπνοή αποβάλετε μόνο ατμό, που είναι σαν ένα μικρό σύννεφο ομίχλης, που διαλύεται πολύ γρήγορα.

    Πλεονεκτήματα Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

    Ακριβώς αυτός ο ατμός είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η παντελής απουσία της πίσσας και άλλων καρκινογόνων χημικών ουσιών καθιστούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, την πιο υγιή μέθοδο πρόσληψης νικοτίνης. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχετε αυτόματα την άδεια να καπνίζετε όπου και όποτε θέλετε χωρίς να ενοχλείτε τους ανθρώπους γύρω σας. Καπνίστε ελεύθερα ή ατμίστε, όπως συνηθίζετε να λέμε για όσους χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό τσιγάρο, μέσα σε μπαρ, εστιατόρια, μαγαζιά και γενικά σε κλειστούς χώρους. Τέρμα οι παρατηρήσεις από φίλους που ενοχλούνταν από τον καπνό, τέρμα η άσχημη μυρωδιά που ανέδιδε το στόμα σας αλλά και τα ρούχα σας, τέρμα τα κίτρινα δόντια και τέρμα και τα περιττά έξοδα. Με την αγορά φιαλιδίων υγρών αναπλήρωσης μπορείτε να εξοικονομήσετε κάθε εβδομάδα μέχρι και τα 2/3 από τα χρήματα που ξοδεύατε για την αγορά κοινών πακέτων τσιγάρων.

    Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Γυναίκα

    Αγορά Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

    Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να αγοράσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας είναι μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων. Με μια εύκολη και γρήγορη περιήγηση στο διαδίκτυο μάς κατάστημα ivapor.gr θα βρείτε ότι ακριβώς χρειάζεστε απο ηλεκτρονικά τσιγάρα και υγρά αναπλήρωσης αλλά και θα ενημερωθείτε σωστά με νέα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο από όλο τον κόσμο και διάφορες έρευνες και μελέτες. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο στις μέρες μας, συνεχώς εξελίσσεται και βελτιώνεται. Στα πλαίσια αυτά πολλές εταιρείες έχουν βγάλει στην αγορά νέα σετ με επιπλέον ή πιο προηγμένα εξαρτήματα. Τα σετ αυτά περιέχουν επιμέρους κομμάτια που μπορούν να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα και να αλλάξουν την εμπειρία του καπνίσματος ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου. Μεγαλύτερες μπαταρίες, αύξηση της παροχής ατμού, ακόμη και άμεσο έλεγχο των βολτ τις μπαταρίας σας μπορούν να αλλάξουν την αίσθηση ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου.

    Δεν είναι τυχαίο ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει σταθερή ανοδική πορεία στην παγκόσμια αγορά. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα του στρέφονται σε αυτό. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προσομοιώνει την εμπειρία και την αίσθηση ενός κοινού τσιγάρου, αλλά αποβάλει όλα τα βλαβερά στοιχεία του. Απολαύστε επιτέλους το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας στο αγαπημένο σας μπαρ με την παρέα σας.

    Ηλεκτρονικό Τσιγάρο IVAPOR

    Rate this blog entry:
    83
    Top