Ηλεκτρονικό Τσιγάρο - Άρθρα

    Άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο καί τα υγρά αναπλήρωσης

    • Home
      Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
    • Categories
      Categories Displays a list of categories from this blog.
    • Tags
      Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
    • Bloggers
      Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
    • Team Blogs
      Team Blogs Find your favorite team blogs here.
    • Login
      Login Login form

    Τι είναι τα υγρά αναπλήρωσης

    Posted by on in Υγρά Αναπλήρωσης
    • Font size: Larger Smaller
    • Hits: 2055
    • 0 Comments
    • Print

    Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι καπνιστές αποφασίζουν να αντικαταστήσουν το απλό τσιγάρο με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, γεγονός που το έχει καταστήσει ιδιαίτερα γνωστό στις μέρες μας τόσο στους καπνιστές όσο και στους μη καπνιστές. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια νέα πιο υγιεινή πρόταση πρόσληψης νικοτίνης ενώ θεωρείται από πολλούς ως ο πιο αξιόπιστος, σωστός και εύκολος τρόπος να διακόψετε το κάπνισμα. Στο εμπόριο μπορούμε να συναντήσουμε μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρονικά τσιγάρα, για τις απαιτήσεις του καθένα αλλά και για την οικονομική δυνατότητα του καθενός, ενώ σημαντικό ρόλο στο να μοιάζει το κάπνισμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου με αυτό του κοινού, έχουν τα υγρά αναπλήρωσης, τα οποία και θα εξηγήσουμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

    Τα υγρά αναπλήρωσης που μπορείτε να τα συναντήσετε και ως eliquid είναι ενδεχομένως μια πληροφορία η οποία στο ξεκίνημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου θα σας είναι άγνωστη. Τα υγρά αναπλήρωσης είναι τα ανανεώσιμα υγρά που προστίθενται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και πιο συγκεκριμένα στον ατμοποιητή, τα οποία κατά τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου δίνουνε συγκεκριμένο άρωμα και γεύση, αλλά και ατμό, κάνοντας το κάπνισμα να είναι πανομοιότυπο με αυτό του κοινού τσιγάρου. Υπάρχει η ελευθερία στο να επιλέξετε υγρά αναπλήρωσης με ή χωρίς νικοτίνη, στη γεύση της επιλογής σας αλλά και σε συσκευασίες οικονομικές. Στο e-shop Ηλεκτρονικό Τσιγάρο IVAPOR, μπορείτε να επιλέξετε ποιοτικά υγρά αναπλήρωσης στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

    Περιεχόμενο υγρών αναπλήρωσης

    Τα υγρά αναπλήρωσης συνοπτικά περιέχουν: 1. νικοτίνη (ενώ έχετε και την επιλογή να διαλέξετε υγρό χωρίς νικοτίνη), 2. φυσικές και τεχνητές γεύσεις, 3. φυσικά και τεχνητά αρώματα, 4. φυτική γλυκερίνη, 5. προπυλενογλυκόλη. Τα δύο τελευταία, η φυτική γλυκερίνη και η προπυλενογλυκόλη είναι ουσίες που βοηθούν στο να εξατμιστεί το υγρό αναπλήρωσης όταν θερμανθεί κατά την εισπνοή, ενώ θα χαρίσουν και το αντίστοιχο άρωμα της επιλογής σας αλλά και τον ατμό, που σας δίνει την ψευδαίσθηση του καπνού. Μπορείτε να συναντήσετε τις ουσίες τις προπυλενογλυκόλης και της φυτικής γλυκερίνης ως PG και VG, δηλαδή Propylene Glycol και Vegetable Glycerin σε συντομογραφία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη έχει μορφή διάφανου άοσμου και άχρωμου υγρού, ενώ η δεύτερη είναι επίσης άοσμη άχρωμη και διάφανη αλλά είναι πιο παχύρρευστη και χαρίζει μια γεύση πιο γλυκιά, ωστόσο σχεδόν όλα τα υγρά αναπλήρωσης αποτελούνται από μια ανάμειξη και των δύο, καταφέρνοντας έτσι μια ισορροπία που βοηθάει στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Οι δύο αυτές ουσίες, ή PG και VG χρησιμοποιούνται στο να φτάσει το προϊόν στην απαιτούμενη αραίωση, ενώ το διάφανο, άοσμο και άγευστο χαρακτηριστικό τους βοηθάει το να μην επηρεάζεται η γεύση και το άρωμα που δίνουν οι φυτικές και τεχνητές ουσίες και γεύσεις.

    Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Τιμές

    Επιλέξτε το σωστό υγρό αναπλήρωσης

    Αρκετοί χρήστες στο ξεκίνημα τους, αγοράζουν από το εμπόριο υγρά αναπλήρωσης για ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς νικοτίνη, κάτι το οποίο είναι λάθος, καθώς ο οργανισμός θα απαιτήσει αμέσως το ποσοστό της νικοτίνης που είχε συνηθίσει και έτσι θα μπορεί να εκτεθεί πιο εύκολα ξανά στη χρήση του κοινού τσιγάρου. Επομένως, το πιο σωστό είναι να γίνει σταδιακή χρήση υγρών αναπλήρωσης τα οποία περιέχουν νικοτίνη, και σιγά σιγά να ελαττώνεται το ποσοστό περιεκτικότητας στο υγρό. Μάλιστα, κάνοντας τη σωστή επιλογή υγρού αναπλήρωσης, θα αντιληφθείτε σχεδόν αμέσως πως εξοικονομείτε με αυτόν τον τρόπο αρκετά χρήματα, ενώ σταδιακά η ανάγκη για το κοινό τσιγάρο θα σας γίνεται όλο και πιο μακρινή. Επομένως, αποφασίστε συνειδητά σχετικά με τη γεύση της αρεσκείας σας, αλλά και σχετικά με τη σωστή περιεκτικότητα νικοτίνης που επιθυμείτε να έχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας.

    Ηλεκτρονικό Τσιγάρο IVAPOR

    Rate this blog entry:
    65
    Top