Ηλεκτρονικό Τσιγάρο - Άρθρα

  Άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο καί τα υγρά αναπλήρωσης

  • Home
   Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
   Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
   Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
   Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
   Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
   Login Login form

  Μύθοι για το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

  Posted by on in Ηλεκτρονικό Τσιγάρο
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 2274
  • 0 Comments
  • Print

  Πολλά ακούγονται καθημερινά για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Πολλοί είναι αυτοί που για διάφορους λόγους το κατηγορούν και αποπροσανατολίζουν τους νέους χρήστες ή και αυτούς που ακόμα δεν έχουν προμηθευτεί κάποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο και αναζητούν πρίν κάνουν την αγορά να ενημερωθούν σωστά. Διάφορα θα ακούσετε και θα διαβάσετε, όπως οτι είναι καρκινογόνο, οτι κάνει υγρό στους πνεύμονες και άλλα πολλα. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και πληροφορηθείτε σωστά για το ηλεκτρονικό τσιγαρό.

  Ηλεκτρονικό τσιγάρο και υγρό στούς πνεύμονες (ΜΥΘΟΣ)

  Για να ξεκινήσουμε σωστά την επεξήγηση, οταν λέμε υγρό στούς πνεύμονες δεν εννοούμε νερό η στην δική μας περίπτωση ατμό! Το υγρό στους πνέυμονες είναι κάτι τελείως διαφορετικό, είναι σωματικά υγρά που αποβάλλονται στούς πνεύμονες απο το αίμα και εμποδίζουν την σωστή λειτουργία τους. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την εισπνοή ατμού απο την χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου. Αν με την εισπνοή του ατμού που παράγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο είχαμε ένα τέτοιο πρόβλημα, τότε σκεφτείτε οτι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υγείας και ίσως μεγαλύτερο, θα αντιμετωπίζαμε κάνοντας ένα πολύ ζεστό μπάνιο, ένα χαμάμ, μια σάουνα… οτιδήποτε μέχρι τώρα θεωρούσαμε (και στην πραγματικότητα είναι) αναζωογονητικό. Σκεφτείτε όλα αυτα τα χρόνια πόσους υδρατμούς (ατμούς) έχετε εισπνεύσει απο το ζεστό μπάνιο που κάνετε καθημερινά, ακόμα και απο το μαγείρεμα. Οι παθήσεις που δημιουργούν υγρό στους πνεύμονες είναι πάρα πολλές αλλα σίγουρα όχι απο το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Οι πνεύμονες μας διαθέτουν μεθόδους αυτοκαθαρισμού για ό,τι εισπνέουμε. Για αυτό που δεν μπορούν να κάνουνε τίποτα, είναι η πίσσα που έχουνε τα κανονικά τσιγάρα. Η πίσσα κολλάει στους πνεύμονες, με αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και στούς χρόνιους καπνιστές να κάνει ακόμα και καρκίνο. Τέλος θα πρέπει να αναφερθούμε ό,τι ένα απο τα κυρίως συστατικά των υγρών αναπλήρωσης που είναι ύπευθυνο για την παραγωγή του ατμού, η φυτική γλυκερίνη, βρίσκεται σε πάρα πολλά εισπνεόμενα φάρμακα εδώ και δεκαετιές.

  Είναι επικίνδυνο το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

  Όλες οι παγκόσμιες μελέτες και έρευνες που έχουνε γίνει για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δείχνουν οτι είναι πολύ πιο ασφαλές και πολύ λιγότερο επιζήμιο για την υγεία. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περιέχει καμία επικίνδυνη ουσία, όπως τις χιλιάδες βλαβερές και, πολλές απο αυτές, καρκινογόνες ουσίες που έχει το κανονικό τσιγάρο. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί νέοι χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου διαπιστώνουν απο τις πρώτες κιόλας ημέρες που χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μεγαλύτερη αντοχή στην άσκηση, καλύτερο ύπνο, γεύση, όσφρηση και άλλα πολλά.

  Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Συγκριτικό

  Είναι καρκινογόνο το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

  Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των υγρών αναπλήρωσης. Τα υγρά αναπλήρωσης που στο eshop Ηλεκτρονικό Τσιγάρο IVAPOR διαθέτουμε, είναι ανώτατης ποιότητας, αυστηρά επιλεγμένα απο εταιρείες που πληρούν πιστά τον νόμο που διέπει την διακίνηση χημικών προιόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση (1272/2008). Ένα καλό αρωματικό υγρό δεν είναι απαραίτητα και ποιοτικό, όπως σας είπαμε και στην αρχή, δώστε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του υγρού αναπλήρωσης. Πολλά απο τα υγρά αναπλήρωσης που διαθέτουμε έχουν ελεγθεί και πιστοποιηθεί από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης.

  Είναι ακριβό το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

  Το αρχικό κόστος αγοράς ενός καλού και ποιοτικού ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι σαφώς ακριβότερο απο την αγορά ενός πακετού τσιγάρα. Στην αρχική σας αγορά θα πρέπει, πέρα απο το ηλεκτρονικό τσιγάρο, να προμηθευτείτε και φορτιστή και υγρό αναπλήρωσης και όλα αυτά ανεβάζουν το κόστος. Ενδεικτικά να πούμε ότι αν καπνίζετε ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα αξίας 3.5€, το μηνιαίο κόστος είναι 3.5€ x 31 = 108.50€, ενώ το ετήσιο εκτινάζεται στο ποσό των 3.5€ x 365 = 1277.50€. Αξίζει να αναφέρουμε ότι απο το eshop Ηλεκτρονικό Τσιγάρο IVAPOR μπορείτε να προμηθευτείτε ένα starter kit, το οποίο περιέχει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, με φορτιστή και με υγρό αναπλήρωσης σε τιμή κάτω των 20€. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο το μηνιαίο κόστος με τα αναλώσιμα που θα χρειαστέιτε και με τα υγρά αναπλήρωσης θα φτάσει περίπου τα 50€. Αρα έχουμε +50% οικονομία απο τον πρώτο μήνα, ενω σε ετήσια βάση θα εξοικονομήσετε πάνω από 670€. Το κυριότερο όμως και αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε πάνω απο όλα είναι οτι θα έχετε γλυτώσει τους πνεύμονες σας απο 620 τσιγάρα τον μήνα ή απο 7.440 τσιγάρα τον χρόνο.

  Προμηθευτείτε ένα ποιοτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο απο το eshop μας, επιλέξτε ένα απο τα πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης που διαθέτουμε και ξεκινήστε έναν πιο υγιεινό, καινούργιο, μοντέρνο, εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος.

  Ηλεκτρονικό Τσιγάρο IVAPOR

  Rate this blog entry:
  88
  Top